Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2017 година

Номинации в категория
"Визуално пиршество"

Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling)

Наградата в категория Визуално пиршество на Годишните награди за кулинарни блогове 2017 за Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling) е осигурена с любезната подкрепа на Bonduelle

Визуално пиршество

Наградата в категория Визуално пиршество на Годишните награди за кулинарни блогове 2017 за Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling) е осигурена с любезната подкрепа на Bonduelle

автор на кулинарния блог:

Диана Дойчинова

Един от кулинарните блогове с най-оригинални и стилно поднесени рецепти. В него можете да намерите и много полезна информация за българските традиции и празници. Всяка рецепта е представена с нейната история, разновидности и особености.
автор на кулинарния блог:

Виктория

Виктория означава "победа" и също както името си Вики обича да побеждава, но и умее да губи. Обича природата, животните и всичко свързано с тях. Обича също и да пътува, да шофира на фона на фона на хубава музика и нехае за посоката. Мечтае за малка къща на тихо и красиво място в красива България. В блога си споделя едно от любимите си хобита и е място за срещи с виртуални приятели, с които споделя общи интереси.
автор на кулинарния блог:

Ина Георгиева

Сайтът на Ина е едно сладко изкушение - рецептите и са винаги впечатляващи и неустоими, поднесени със собствен почерк и стремеж към съвършенство. Майстор е на сладките вкусотии, но и солените и рецепти не са за пренебрегване - въобще - многопрофилен кулинарен блогър, с усет за красивото.
автор на кулинарния блог:

Ирма Атанасова

Блогът на Ирма е нейното малко, лично пространство, в което можете да се запознаете с кухнята на нейното семейство, която (както показва името на блога й) е основана на капризи и настроения, на впечатления, страсти и странни, но вкусни противоречия. Противоречия, които често са сполучливи и тя с удоволствие повтаря.
автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Мина Ангелова

Мина Ангелова описва себе си като едно непораснало момиче, по пътя към средната възраст, с душа на гамен и бит на уседнал номад... В кулинарния свят тя е един от най-популярните и впечатляващи автори. Рецептите в нейния блог са смели, изтънчени и впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Ваня Георгиева

Първото, което впечатлява в блога на Ваня са естетиката и чистите кадри. Снимките и рецептите и са оригинални, стилни, направени са прецизно, професионално и красиво. Наистина впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Daniela Lambova

Даниела обича да готви и похапва предимно сладки неща. За това и сладкишите преобладават в блога й. Работата и не е свързана с изкуство, но в свободното си време обича да се занимава с творчетсто. Обича да експериментира с рецептите и чрез тях в блога си претворява и страстта си към дизайна и фотографията.
автор на кулинарния блог:

Лучия Райчева

Лучия списва един от най-красивите кулинарни блогове. Всичко при нея е прекрасно, от изчистения като визия блог, страхотния подбор на рецепти и визуалните шедьоври, които сътворяава към всяка от рецептите. Освен рецепти, тя публикува и ревюта на ресторанти и интересни статии.
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.
автор на кулинарния блог:

Хари и Лекси

Мила и Алекс са сестри, които са родени и отраснали в сърцето на София, но живеят в различни страни. Техният кулинарен блог е начин да бъдат заедно, да създадат техен собствен свят и да поделят с всички своите страсти, а те са много! Обичат да пътешестват, да рисуват, да снимат, да четат... А да, и да готвят, разбира се! Имат сръчни и чевръсти пръсти, здрави нерви и обичат да похапват вкусно! Готвенето им доставя исниско удоволствие и радост!
автор на кулинарния блог:

Габриела Георгиева

Габриела е от търсещите мечтатели, от хората, които вярват, че разнообразието прави живота ни по-хубав и интересен. В същото време тя е стъпила на земята перфекционистка, която се стреми да изпипва всичко до най-малката подробност. Блогът й е пълен с вкусни рецепти, приятни пътувания и интересни творения!

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!