Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2017 година

Номинации в категория
"Сладко удоволствие"

Най-добър блог с рецепти за торти

Наградата в категория Сладко удоволствие на Годишните награди за кулинарни блогове 2017 за Най-добър блог с рецепти за торти е осигурена с любезната подкрепа на Kenwood

Сладко удоволствие

Наградата в категория Сладко удоволствие на Годишните награди за кулинарни блогове 2017 за Най-добър блог с рецепти за торти е осигурена с любезната подкрепа на Kenwood

автор на кулинарния блог:

Daniela Lambova

Даниела обича да готви и похапва предимно сладки неща. За това и сладкишите преобладават в блога й. Работата и не е свързана с изкуство, но в свободното си време обича да се занимава с творчетсто. Обича да експериментира с рецептите и чрез тях в блога си претворява и страстта си към дизайна и фотографията.
автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Ина Георгиева

Сайтът на Ина е едно сладко изкушение - рецептите и са винаги впечатляващи и неустоими, поднесени със собствен почерк и стремеж към съвършенство. Майстор е на сладките вкусотии, но и солените и рецепти не са за пренебрегване - въобще - многопрофилен кулинарен блогър, с усет за красивото.
автор на кулинарния блог:

Катерина Рангелова

Започнало като хоби и превърнало се в страст, готвенето, и по-специално сладкарството, вече заема голяма част от живота на Катерина. От 2014 г. води сладкарски курсове за любители в Кулинарно училище Амюз Буш и има сертификат от известната френска школа за сладкарство Lenotre.
автор на кулинарния блог:

Люси Евтимова

Люси е повече от кулинар - тя е творец. В нея се съчетават изтънчен гастроном, художник, музикант и фотограф. В блога й има разкошни рецепти и идеи, щури декорации, богатство на вкусове и много фантазия.
автор на кулинарния блог:

Станислава Петрова

Както си личи и от името на блога й, кулинарното местенце на Станислава прелива от вкусни идеи, рецепти и вдъхновение. Особено впечатляващи са нейните сладкиши и торти, чийто вкус можеш да опиташ сякаш през монитора на компютъра.
автор на кулинарния блог:

Мина Ангелова

Мина Ангелова описва себе си като едно непораснало момиче, по пътя към средната възраст, с душа на гамен и бит на уседнал номад... В кулинарния свят тя е един от най-популярните и впечатляващи автори. Рецептите в нейния блог са смели, изтънчени и впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Десислава Кирова

Деси е от Бургас (...и морето….) Мечтите й са свързани с литературата и … да има верига сладкарници. На този етап, все още само виртуална, сладкарницата й предлага едни от най-изкусителните торти в блог-пространството. Пожелаваме й (и изгаряме от нетърпение) някой ден да можем да ги опитаме лично в нейните мечтани сладкарници!
автор на кулинарния блог:

Ина Костова

Ина е създала в своя блог едно изпълнено с много любов кътче, в което твори, а понякога се учи и от грешките си. Всичко в нейния блог е приготвено в домашни условия с много желание, старание и любов. Най-ценни за нея са искрите в очите на любимите хора, отхапващи от парченцето наслада, което е приготвила за тях. Особено впечатляващи са нейните печива и сладките изкушения - тортите!
автор на кулинарния блог:

Любка Гечева

Любка често бяга от злбодневните теми и се потапя в аромати и импровиации. Любимите и приключения са в сладкарските лудории, където се развихря въображението й. А когато види усмивките и удоволствието изписани на лицата на нейното семейство, това е най-голямата й награда. Мечтае за собствена пекарна.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!